skip to Main Content

Tegenwoordig staan er op grote feesten en festivals vaak toiletparken met een groot aantal mobiele toiletten en plaszuilen bij elkaar, zodat de vele bezoekers daar allemaal gebruik van kunnen maken. Een handige oplossing wanneer het om zulke grote groepen mensen gaat, maar wel een heel groot verschil met het toilet thuis. Een toiletwagen huren is dan een mooie tussenoplossing. Het biedt het gemak van een mobiel toilet op locatie, maar dan met bijna net zoveel luxe als het toilet thuis biedt. Dit maakt dat er bij de organisatie van feestjes, partijen en vergelijkbare evenementen steeds vaker wordt gekozen voor toiletwagen verhuur. We vertellen u graag alles wat daarbij komt kijken.

Voor wie is een toiletwagen huren een goed idee?

Toiletwagen verhuur wordt meestal een goede optie wanneer er een redelijk grote groep mensen bijeenkomt op een locatie waar geen of zeer beperkte sanitaire voorzieningen aanwezig zijn. Iedereen kan uiteraard kiezen voor toiletwagen verhuur van Toiletwagen.net, maar de volgende groepen zien we regelmatig terugkomen.

Bouwbedrijven

Het is voor dit type bedrijf belangrijk dat hun medewerkers goed hun werk kunnen doen. Daar horen sanitaire voorzieningen uiteraard ook bij en die zijn op een bouwplaats veelal nog niet aanwezig. Het pand dat op de locatie komt te staan is immers nog in aanbouw. In andere situaties is er wel al een bestaand pand, maar daar wonen of werken dan anderen. Het is niet prettig om bij hen de deur plat te lopen met stoffige bouwschoenen en kleding, dus een mobiel toilet biedt daarbij uitkomst.

Evenementenorganisatoren

Evenementen zijn met stip de voornaamste plaatsen waar u toiletwagens en andere mobiele sanitaire voorzieningen tegenkomt. Dat heeft te maken met het feit dat veel evenementen, zeker in de zomer, buiten worden georganiseerd waar logischerwijs geen voorzieningen aanwezig zijn voor grote groepen mensen. De organisatie kiest er dan vaak voor om dit op te lossen met toiletwagen verhuur, zodat het de bezoekers aan niets ontbreekt.

Waarom een toiletwagen huren?

Zojuist hebben we samen met de groepen die vaak kiezen voor wc wagen ook al twee situaties behandeld waarbij men regelmatig toiletwagens inzet. Daarnaast zijn er nog allerlei andere gebeurtenissen waar een toiletwagen geen overbodige luxe bij vormt. Dat zijn bijvoorbeeld:

Sport- en recreatieterreinen of evenementen

De meeste sportclubs hebben wel een kleine hoeveelheid toiletten en wastafels, vaak aangesloten aan de kleedkamerfaciliteiten of de kantine. Wanneer zo’n sportclub dan een belangrijke wedstrijd heeft of een speciale dag organiseert met bijvoorbeeld clinics, is dat al gauw niet meer afdoende. In zo’n geval wordt er veel gekozen voor toiletwagen verhuur. Op die manier ontstaan er geen grote rijen voor de toiletten en is dit voor iedere bezoeker goed geregeld.

Bruiloften

Voor bruiloften op externe locaties wordt er ook vaak contact opgenomen met een toiletwagen verhuurbedrijf. Zij die gaan trouwen beleven de mooiste dag van hun leven en willen graag dat hun gasten ook een onbezorgde tijd hebben. Met een verhuur toiletwagen is dit dan snel en gemakkelijk geregeld.

Feesten

Een groot feest met veel familie, vrienden, kennissen en uiteraard gezelligheid. Dat zijn natuurlijk prachtige momenten. Wanneer dit plaatsvindt in de achtertuin of op een externe locatie is de kans groot dat er geen of ontoereikende voorzieningen aanwezig zijn. Het inschakelen van een toiletwagen verhuurbedrijf is dan de perfecte oplossing. Hiermee is dit in één klap opgelost en kan iedereen voluit genieten van de festiviteiten.

De voordelen van toiletwagen verhuur

Zoals benoemd wordt er steeds vaker gekozen voor een verhuur toiletwagen wanneer er behoefte is aan extra sanitaire voorzieningen. Dat heeft te maken met de voordelen die kleven aan toiletwagen verhuur. We zetten de voordelen van toiletwagen verhuur bij Toiletwagen.net voor u op een rijtje.

Volledige ontzorging

Wanneer u een toiletwagen huurt kunt u er op rekenen dat u volledig ontzorgt wordt. De wagen wordt netjes bij u afgeleverd en u krijgt hulp bij het aansluiten. Na afloop hoeft u zelf niets schoon te maken en wordt de wagen weer opgehaald.

Goede prijzen

Naast handig kunt u er ook op rekenen dat ons toiletwagen verhuur goedkoop is. Onze concurrerende prijzen hebben geen enkele invloed op de kwaliteit of service die we met onze verhuurmogelijkheden aanbieden. Zo bent u altijd met een wc wagen goedkoop uit.

Luxe

Bij sommige evenementen en gebeurtenissen staat een standaard plastic mobiel toilet niet zo mooi. Met toiletwagen verhuur bij toiletwagen.net kunt u rekenen op een frisse, goed uitziende toiletwagen die niet onderdoet voor de faciliteiten die men van thuis gewend is.

Nette service

Bij ons toiletwagen verhuurbedrijf mag u rekenen op een goed geregelde en nette service. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om uw evenement of gebeurtenis tot in de puntjes geregeld te hebben en stellen ons hierbij graag flexibel en betrouwbaar op.

HEEFT U EEN SANITAIRE VOORZIENING NODIG?

Dan is een toiletwagen wellicht een goede optie voor u. Wanneer u contact met ons opneemt helpen we u graag verder met al uw vragen en verzoeken. We hopen u snel van dienst te kunnen zijn.

Back To Top