skip to Main Content

Wilt u een toiletwagen huren voor uw festival, evenement, feest of voor werk? Bij Toiletwagen.net kunnen we dit volledig voor u verzorgen. Onze service is erop ingericht u zoveel mogelijk te ontzorgen. We vertellen u daarom graag alvast wat meer over de mogelijkheden.

Toiletwagen huren

Voor wie te huur?

Een toiletwagen is voor iedereen te huur. Alleen is de reden voor de huur vaak anders. De meest voorkomende redenen, om een toiletwagen te huren hebben we alvast voor u in kaart gebracht.

Overheden

Wildplassen is helaas een bekend fenomeen. In het weekend gaat men uit en wordt er alcohol gedronken. Na sluitingstijd kunnen die mensen nergens meer terecht wanneer zij nodig naar het toilet moeten. Er wordt dan vaak gekozen voor een hoek of portiek, met alle gevolgen voor de bewoners en winkeliers van dien. Daarom kiezen gemeentes steeds vaker voor de huur van een toiletwagen. Door mobiele wc-voorzieningen te plaatsen kunnen de feestvierders daar terecht en heeft er verder niemand last van.

Bouw

Op bouwplaatsen is veelal geen toilet aanwezig. Om te voorkomen dat dit problemen oplevert kiest men vaak voor een huur toiletwagen. Zo kunnen de werklui zorgeloos aan de slag en hoeven zij de bouwplaats niet te verlaten. Bij kleine projecten volstaat een mobiel toilet soms nog wel, maar wanneer de klus groter wordt is het in de regel verstandiger om voor een sanitaire voorziening te kiezen.

Particulieren

Een toiletwagen huren kan ook voor particulieren erg nuttig zijn. Bijvoorbeeld wanneer u uw droomhuis aan het restaureren bent, maar het sanitair pas over een flinke tijd in gebruik genomen kan worden. Iedere keer bij uw nieuwe buren aanbellen maakt geen goede indruk en is bovendien niet praktisch, dus in zo’n geval is een toiletwagen huren goedkoop en makkelijk.

Evenementen

Organiseert u een evenement of bijeenkomst in de open lucht, dan kan het zijn dat uw locatie geen sanitaire voorzieningen heeft. De ideale optie is dan een toiletwagen huren of te kiezen voor de huur van plaszuilen. Zo gaat u vervuiling van de omgeving tegen en kunnen uw bezoekers zoals zij gewend zijn gebruik maken van een compleet toilet.

Feestjes en partijen

Voor een verjaardagsfeest met enkel familie en kennissen volstaat uw eigen toilet in de meeste gevallen wel. Het kan echter ook zijn dat u bijvoorbeeld een 50e verjaardag viert en daarbij tientallen gasten uitnodigt. Het zou zonde zijn van de feestvreugde wanneer zij dan in de rij moeten staan voor het toilet. Dat geld ook voor u, want u heeft de volgende dag waarschijnlijk al genoeg op te ruimen zonder dat u uw toilet moet schrobben. Toiletwagen verhuur is voor ons dagelijkse business.

Festivals

Van een foodfestival met enkele honderden bezoekers tot aan een volledig festival met meerdere podia en duizenden feestgangers, een toiletwagen huren goedkoop en eenvoudig is in beide gevallen een belangrijk onderdeel van de organisatie. Afhankelijk van het aantal bezoekers dat u verwacht kunt u kiezen voor een enkele sanitaire voorziening of meerdere.

Waarom kiezen voor huur?

De aanschafprijs van mobiele toiletten weegt in veel gevallen niet op tegen de frequentie waarin deze gebruikt zullen worden. Wanneer dat wel het geval is, komt daar vaak nog bij dat ook de schoonmaak en het onderhoud zelfstandig moet worden ingeregeld. Bij een toiletwagen huren valt dit allemaal weg. U heeft de huur toiletwagen alleen in uw bezit voor de periode dat u deze daadwerkelijk nodig heeft. Na afloop wordt de voorziening weer opgehaald en hoeft u zich geen zorgen te maken om het onderhoud en de schoonmaak. De meeste organisaties die hierin een oplossing zoeken kiezen er daarom voor om een wc-voorziening te huren.

Hoelang huren?

De periode dat u een toiletwagen huurt hangt volledig af van uw eigen wensen. Wanneer u bijvoorbeeld meerdere weekenden op rij de toiletwagen nodig heeft kan het zinvol zijn om deze gedurende die periode te laten staan. Of dat mogelijk is hangt weer af van het gebruik. Indien er veel mensen gebruik maken van de wagen kunt u er waarschijnlijk beter een toiletwagen huren per weekend. Zo weet u dan zeker dat de wagen schoon blijft. Ligt de gebruiksfrequentie lager? Dan kunt u er eerder voor kiezen om deze gedurende enkele weken te laten staan.

EEN TOILETWAGEN HUREN? NEEM SNEL CONTACT OP

Valt uw situatie onder een van de bovengenoemde categorieën of bent u om een andere reden op zoek naar een huur toiletwagen? Toiletwagen.net helpt u graag bij het uitkiezen van een geschikte oplossing. U kunt daarom altijd contact opnemen om te vragen naar onze mogelijkheden.

Indien u al precies weet waar u naar op zoek bent kunnen we ook telefonisch uw offerteaanvraag in orde maken. We streven er vervolgens naar om u die zo snel mogelijk toe te sturen. U heeft dan alle tijd om de offerte door te nemen en een terugkoppeling te geven. Indien u akkoord gaat leveren we bij u een nette toiletwagen af en hoeft u zich om de sanitaire voorzieningen geen moment meer druk te maken.

Bij Toiletwagen.net is een toiletwagen huren goedkoop en betrouwbaar. Neem dus gauw contact op met ons, zodat we u goed van dienst kunnen zijn.

Offerte opvragen
Back To Top