skip to Main Content

Bij Toiletwagen.net bieden we oplossingen aan voor iedere sanitaire vraag. Een voorbeeld van zo’n oplossing is bijna niet meer weg te denken uit het Nederlandse bouw, feest- en festivalbeeld: de Dixi! U weet nu precies waar ik het over heb. De éénpersoons mobiele toiletcabines die op bouwplaatsen, festivals en uw lokale buurtbarbecue worden neergezet. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen zijn of haar behoefte kan doen wanneer dat nodig is. Een Dixi toilet huren kan dus erg handig zijn. We vertellen u daar graag meer over.

Dixi toilet huren

Waarom een Dixi wc huren?

Er zijn verschillende redenen waarom men kiest voor een Dixi toilet huren. Een Dixie maakt het mogelijk om gebruik te maken van het toilet waar dat anders niet mogelijk was geweest. Zo ontstaan er wel honderd verschillende momenten en situaties waarin een Dixi huren van pas kan komen. Dit biedt een aantal belangrijke voordelen.

Hygiëne

Een Dixie is een zeer hygiënische sanitaire voorziening. Bij Toiletwagen.net worden deze namelijk altijd grondig gereinigd en schoon bij u afgeleverd. Daarnaast bevat de opvangtank een chemische formule die de hygiëne bevordert. Deze combinatie zorgt ervoor dat een Dixi toilet huren veelal hygiënischer is dan gebruik maken van een openbaar toilet of een toilet in een café of kantoor.

Gemak

Een Dixi toilet zorgt er dus voor dat u gebruik kunt maken van het toilet op locaties waar dit anders niet had gekund. Dit biedt ongelooflijk veel extra gemak. Op de bouwplaats kunnen bouwvakkers op die manier gewoon gebruik maken van het toilet. Hetzelfde geldt voor de gemiddelde festivalbezoeker. Zij hadden zonder Dixi huren 1 dag hun behoefte niet kunnen doen! Een Dixi toilet huren biedt dus veel gemak.

Natuur

Een van de belangrijkste redenen om een Dixie wc te huren is om de natuur te sparen.Voorheen groef de Nederlandse krijgsmacht bijvoorbeeld altijd latrines wanneer zij een oefening hadden in het veld. Deze werden na gebruik weer dichtgegooid, met alle natuurverontreiniging van dien. Dit is inmiddels zelfs verboden, waardoor er nu steevast gebruik wordt gemaakt van een Dixi. Dat is niet alleen goed voor de natuur, maar ook comfortabeler voor de militiaren zelf.

Voor wie te huur?

U vraagt zich wellicht af voor wie een Dixi toilet huren mogelijk is. Het antwoord is vrij gemakkelijk, want iedereen kan een Dixi toilet huren. De redenen daarvoor lopen zeer uiteen. We geven u hieronder een voorbeeld van een particulier en een voorbeeld van een bedrijf, om dit te illustreren.

Particulier

Wanneer er een grote verbouwing bij uw huis plaatsvind zijn er een periode lang veel werklui bezig. Zij moeten zo nu en dan naar het toilet, maar het niet zo prettig wanneer zij met hun vieze kleding door uw huis lopen. U kunt dan een Dixi toilet huren om hen de mogelijkheid te geven daar gebruik van te maken. Zo heeft u geen viezigheid in huis en kunnen zij gewoon naar het toilet!

Bedrijf

Als bedrijf zou het zomaar kunnen dat u een bedrijfsfeest geeft op een mooie locatie in de buitenlucht. Vaak zijn er op dergelijke locaties geen sanitaire voorzieningen aanwezig. Met enkele Dixi toiletten heeft u dit probleem gemakkelijk opgelost. Uw collega’s kunnen dan op een hygiënische manier gebruik maken van het toilet en u hoeft er zelf niets voor te doen. De cabines worden gebracht en na afloop namelijk ook weer netjes opgehaald.

Hoelang huren?

We proberen onze verhuurservice zo in te richten dat het voor u zo makkelijk mogelijk wordt. Dit betekent dat de huurperiode volledig in te richten is op uw behoefte. Dit betekent dat de huurperiode kan variëren van een Dixi huren 1 dag of enkele dagen tot meerdere weken of zelfs maanden op rij. We maken hier samen met u duidelijke afspraken over, zodat we de toiletten kunnen legen en ze tijdens de gehele huurperiode schoon en fris blijven. Op die manier kunt u altijd rekenen op goed verzorgde Dixi toiletten. Een Dixi huren voor 1 dag is dus net zo makkelijk als een Dixi huren voor langere tijd!

Merkverwatering

Een leuk weetje is dat Dixi oorspronkelijk een merknaam was van een van de eerste fabrikanten die een dergelijk toilet ontwikkelden. Inmiddels wordt deze merknaam veel gebruikt om te doelen op een mobiele toiletcabine. Dat noemen we merkverwatering. Net zoals dat we een specifiek type jaloezieën nu allemaal kennen van hun merknaam Luxaflex en zelfs de frikandel van Gerrit de Vries ooit een merknaam was. Dit fenomeen komt op nog allerlei andere manieren voor en dat is eigenlijk best logisch. Wanneer een bepaald product een merknaam draagt is die naam vaak pakkender dan de productnaam. Daar komt bij dat de merknaam er vaak op staat en de productnaam niet. Telkens ziet men dus de merknaam, die al gauw gemeengoed wordt in de taal.

CONTACT OPNEMEN

Zou u ook graag een Dixi wc huren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder en zorgen dat de levering tijdig plaatsvind.

Back To Top